Onze diensten

Geïntegreerd IT-beheer, beveiliging & strategische adviesdiensten


Onze passie voor vakmanschap en jarenlange ervaring brengen diepgaande IT-kennis en vaardigheden met zich mee. We leveren op maat gemaakte oplossingen dankzij ons veelzijdige team en samenwerkingen met top technologiepartners zoals Juniper en Microsoft. Als partners tonen we onze toewijding aan kwaliteit en geavanceerde IT-oplossingen.
Wat onderscheidt ons?

Microsoft Partner & Juniper Elite Partner

Om het vakmanschap diepgang te geven werken wij graags samen met toonaangevende technologiepartners. Wij zijn trots op onze status als Juniper Elite Partner en Microsoft Partner! Dit weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit van onze uitgebreide expertise in netwerkoplossingen en onze kennis van Microsoft-technologieën. Getuige ons vermogen om hoogwaardige, betrouwbare en geavanceerde IT-oplossingen te implementeren.

Wat zijn de voordelen?

Waarom kies je voor ons?

Ervaring, expertise & persoonlijke aanpak

Al sinds 1997 verkent WT International de wereld van IT. We hebben de volledige IT-revolutie van dichtbij meegemaakt, waardoor we niet alleen technisch scherp zijn, maar ook de essentie begrijpen van klant- en partnerrelaties. Onze expertise stelt ons in staat om de complexiteit van IT te doorgronden en op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

MAXIMALISEER JE ROI

Zet vandaag nog onze IT-oplossingen in

1
+
Actieve projecten
1
%
jaarlijkse groei
0
+
blije klanten
counter background

Heb je ons nodig?

Voor al je vragen of opmerkingen kun je altijd terecht bij onze 24/7 klantenservice of vul het formulier in, een van onze collega’s neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

24/7 KLANTENSERVICE

+31 10 285 79 90

  Contact

  Wij zetten ons 24/7 in door middel van onze IT customer support dienst, waar onze klanten altijd terecht kunnen bij ons met al hun vragen en uitdagingen. Ons doel is om bedrijven te ondersteunen met op maat gemaakte IT-oplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen. We leveren niet alleen diensten; we bouwen ook relaties op en creëren oplossingen die zorgen voor aanzienlijke bedrijfsgroei.

  Onze diensten

  Contact

  Shopping Cart

  Geen producten in de winkelwagen.