Over ons

lef en daadkracht

Onze visies garanderen jouw succes

Bij W.T. International verkennen we al meer dan 25 jaar de IT-wereld met lef en daadkracht.

Sinds het prille begin hebben we de volledige IT-revolutie van dichtbij meegemaakt, waardoor we niet alleen technisch scherp zijn, maar ook hebben geleerd wat echt van belang is in onze relaties met klanten en partners.

Onze kernwaarden zijn verankerd in sterke, langdurige relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen en samenwerking. Als partner staan we naast onze klanten en voegen we waarde toe op elk niveau van de organisatie, van management tot werkvloer. Met onze Rotterdamse no-nonsense mentaliteit bieden we oplossingen die precies aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Onze missie

Bij W.T. International is het onze missie om sinds 1997 de IT-wereld te verkennen en de revolutie van dichtbij mee te maken. Met onze technische scherpte en diepgaand begrip van klantrelaties streven we ernaar om naast onze klanten en partners te staan, hen vooruit te helpen met onze Rotterdamse no-nonsense aanpak. Ons vakmanschap, versterkt door partnerships met Juniper en Microsoft, stelt ons in staat om betrouwbare, geavanceerde IT-oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van elke klant.

Doelstellingen

Kwaliteit in elk aspect van ons werk
Aandacht voor detail en uitzonderlijke resultaten
Diepgaande expertise en geavanceerde kennis
Garant voor persoonlijke service en snelle communicatie
Toekomstbestendige en innovatieve aanpak
Hoe het werkt

Van demonstratie tot executie

Een persoonlijke benadering, beginnend met een grondige analyse van je IT-behoeften, gevolgd door op maat gemaakte oplossingen die profiteren van onze expertise en sterke technologiepartnerschappen. 

1

Verken de mogelijkheden

Leer meer over onze lange geschiedenis in de IT-sector sinds 1997 en ontdek hoe wij onze klanten en partners ondersteunen in elke stap van hun IT-reis.

2

Kies je pad

Ontvang een Microsoft licentie of een van onze andere diensten en profiteer van onze diepgaande expertise en toegewijde ondersteuning.

3

Ga voor vakmanschap

Ons team van experts migreert je IT-afdeling naar een nieuw niveau van efficiëntie en betrouwbaarheid met onze uitgebreide diensten en oplossingen.
Waarom het werkt

Vakmanschap

We bouwen aan langdurige relaties met klanten en leveranciers, gebaseerd op vertrouwen, samenwerking, en een Rotterdamse no-nonsense aanpak.

Pragmatisch

Een praktische, no-nonsense aanpak bij het aanpakken van uitdagingen, kenmerkend voor de Rotterdamse mentaliteit, gericht op het leveren van concrete resultaten.

Betrouwbaar

Ons werk steunt op een stevige basis van vertrouwen en integriteit, waarmee we duurzame relaties opbouwen met zowel klanten als partners.

Analytisch

Het vermogen om complexe problemen te doorgronden en effectieve oplossingen te ontwikkelen, weerspiegelt het diepgaande begrip van IT en de behoeften van de klant.

Innovatief

Ons streven naar nieuwe en verbeterde manieren om technologische oplossingen te leveren, wordt gedreven door een diepgaande passie voor het streven naar vakmanschap.
Onze klanten

Zij waren je voor

Ons streven om klanten tevreden te stellen is de drijvende kracht achter onze toewijding om consistent de beste resultaten te leveren, waarbij we elke uitdaging met moed en expertise aangaan.
1
+
trusted customers
tijdlijn W.T. International

25 Jaar Ervaring

Wij kenmerken ons door een rijke geschiedenis van IT kennis en drukwerk. Wij zijn actief sinds 1997 en dragen zo de nodige ervaring mee om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.
teamleden

Ons team

Onze getalenteerde medewerkers zetten zich elke dag volledig in voor onze klanten, waarbij ze samenwerken om een reeks van uitmuntende en indrukwekkende werkzaamheden te leveren.
plane

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op

Voor vrijblijvend advies, consult en meer informatie kun je ons een bericht sturen via onderstaande knop. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen!

  Contact

  Wij zetten ons 24/7 in door middel van onze IT customer support dienst, waar onze klanten altijd terecht kunnen bij ons met al hun vragen en uitdagingen. Ons doel is om bedrijven te ondersteunen met op maat gemaakte IT-oplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen. We leveren niet alleen diensten; we bouwen ook relaties op en creëren oplossingen die zorgen voor aanzienlijke bedrijfsgroei.

  Onze diensten

  Contact

  Shopping Cart

  Geen producten in de winkelwagen.