IoT

IoT connectivity

Connecting everything

Voor veel bedrijven speelt IoT-connectiviteit een sleutelrol. Het Internet of Things versterkt bedrijven door ze slimmer, effectiever en meer procesgestuurd te maken. Data vormt de kern van deze transformatie, een feit dat inmiddels breed bekend is. Daarom wint betrouwbare, toekomstbestendige connectiviteit steeds meer aan belang. Wij verzorgen IoT-connectiviteit die universeel, ononderbroken en altijd beschikbaar is. Ons aanbod omvat IoT-wereldwijde simkaarten die een scala aan mobiele technologieën ondersteunen, waaronder 2G, 3G, 4G, 5G, LTE-M, en NB-IoT, samen met een Connectivity Management Platform voor het efficiënt beheren van uw M2M-simkaarten.

Zorg voor constante verbinding van uw apparaten, overal ter wereld, met onze allesomvattende IoT/M2M-connectiviteitsoplossing.

Onze M2M-oplossingen worden ingezet voor diverse doeleinden, van het beheren van grote datavolumes in windmolens en camera’s tot het dienen als back-upsystemen. We bieden ook spraakdiensten aan, zoals verbindingen met alarmcentrales in de zorgsector, beveiligingssystemen en noodoproepsystemen in voertuigen.

 

Connectivity Management Platform

Door gebruik te maken van ons gespecialiseerde Connectivity Management Platform, kunnen klanten het uitgebreide connectiviteitsbereik benutten om hun aanbod te vergroten. Dit platform maakt kostenbeheer en het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen mogelijk, waardoor mobiele data winstgevend ingezet kan worden. Het stelt onze klanten in staat om IoT-abonnementen efficiënt te beheren en te factureren, wat zorgt voor een gestroomlijnde sourcing van IoT-connectiviteit. Dit proces vereenvoudigt de activering van diensten en biedt klanten de mogelijkheid om te profiteren van terugkerende inkomsten uit mobiele data, zonder dat zij diepgaande telecomkennis nodig hebben.

Het vereenvoudigen van beheer van IoT-connectiviteit biedt de noodzakelijke functionaliteiten voor Connectivity Service Providers en ondernemingen om miljoenen verbindingen te kopen, te factureren en te beheren, of je nu de informatie via een API wilt integreren in je eigen systeem of toegang wilt via een portal.

Optimalisatie

Wereldwijde IoT-oplossingen voor
M2M-connectiviteit

In samenwerking met de gespecialiseerde dienstverlener Freeeway, bieden we uitgebreide connectiviteit voor de IoT-industrie en alle bijbehorende apparaten.
Dankzij partnerschappen met wereldwijde telecomoperators zoals A1, Magenta en Vodafone garanderen wij:

SIM vs. E-SIM

Beide soorten SIM-kaarten zijn beschikbaar in vier formaten: de Mini, Micro, Nano en de soldeerbare SIM-chip.

Optimaal netwerk

Toegang tot 680 netwerken. Wij verbinden je altijd met het beste beschikbare netwerk.

Geen netwerksturing

Altijd gegarandeerd het beste netwerk bij het tot stand brengen van verbindingen. Wij hebben géén voorkeur voor een netwerk.

Connectivity Management Platform

Vereenvoudig beheer van IoT-connectiviteit. Koop , factureer en beheer verbindingen.

Diensten en ondersteuning

Uitgebreide connectiviteit en beheer van o.a. datavolumes en back-upsystemen

Connected Impact in het Internet of Things

Wij leveren IoT-connectiviteit voor alle apparaten, overal en altijd.

Meer weten over IoT en M2M?
Wij helpen je graag verder!

  Contact

  Wij zetten ons 24/7 in door middel van onze IT customer support dienst, waar onze klanten altijd terecht kunnen bij ons met al hun vragen en uitdagingen. Ons doel is om bedrijven te ondersteunen met op maat gemaakte IT-oplossingen die naadloos integreren met jouw bedrijfsprocessen. We leveren niet alleen diensten; we bouwen ook relaties op en creëren oplossingen die zorgen voor aanzienlijke bedrijfsgroei.

  Onze diensten

  Contact

  Shopping Cart

  Geen producten in de winkelwagen.